محسن رضایی: نباید با مردم گدامنشانه برخورد شود
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 265
نویسنده : حامد عابدی

 دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت هرچقدر تانك‌هاي ما بهتر و هواپيماهاي ما پيشرفته‌تر و قدرت نظاميمان بالاتر رود، اما ثروت و اقتصاد و فرهنگمان رشد نداشته باشد اين قدرت تداوم نخواهد داشت.

به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه اصفهان، محسن رضايي عصر روز گذشته (جمعه) در همايش اقتصاد داخلي، سياست خارجي، آينده در مسجد سيد اصفهان با بيان اينكه اصفهان شهر قهرمانان ملي ايران است، اظهار كرد: اين شهر و استان، زادگاه غيورمرداني همچون خرازي، ميثمي و رداني‌پور است.

وي افزود: اصفهان پايتخت نخستين تمدن اسلامي در تاريخ و شهر همه خوبي‌ها و ارزش‌هاي انساني بوده و در مقاطع مختلف تاريخ نقش بالنده‌اي ايفا كرده است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: نقش مردم اصفهان در دوران مشروطه، ملي شدن صنعت نفت و 22 بهمن بسيار تاثير گذار بود و هيچگاه نمي‌توان اين نقش بزرگ را ناديده گرفت.

وي در اين همايش كه حضور بختياري‌هاي اصفهان در آن بسيار مشهود بود، با اشاره به دعوت علماي اصفهان از عشاير بختياري براي كمك به مشروطه خواهان گفت: سلحشوران بختياري با لبيك به اين دعوت، پادگان‌هاي محمدعلي شاه را تصرف كرده و با سردمداري علماي اصفهان به كمك مشروطه خواهان تهران رفتند.

رضایی در ادامه با بيان اينكه در حال حاضر كشور در شرايط حساسي به سر مي‌برد، تاكيد كرد: بايد با آگاهي و هوشياري بالا به وضعيت كنوني كشور نگاه شود و دستاوردهاي انقلاب در اين 34 سال را نمي‌توان ناديده گرفت.

وي افزود: در سال 57 كه انقلاب اسلامي و آفتاب ولايت طلوع كرد، قدرت كشور پس از چند صد سال دوباره احيا شد و توانست نفوذ خوبي در جهان به دست آورد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بيان اينكه قدرت بدون ثروت و فرهنگ ماندني نيست، تصريح كرد: هرچقدر كه تانك‌هاي ما بهتر و هواپيماهاي ما پيشرفته‌تر و قدرت نظاميمان بالاتر رود، اما ثروت و اقتصاد و فرهنگمان رشد نداشته باشد اين قدرت تداوم نخواهد داشت.

وي ادامه داد: به طور مثال در دوره صفوي كشور ما كه از نظر جغرافيايي چند برابر امروز بود، هم از نظر نظامي و هم از نظر اقتصادي و فرهنگي از سرآمدان جهان به شمار مي‌رفت.

رضایی اضافه كرد: در آن روزگار، كشورهاي پهناوري همچون هندوستان به زبان فارسي سخن مي‌گفتند و هركس براي نشان دادن سواد خود اشعاري از حافظ و سعدي را مي‌خوانده است.

وي با بيان اينكه متاسفانه پس از دوره صفوي كشور بسيار ضعيف و كوچك شد، گفت: به دليل فقر فرهنگي، علمي و اقتصادي براي نام آوردن از بزرگان علمي تنها به ابوعلي سينا و خواجه نصيرالدين و همه دانشمندان قديم ايران تكيه مي‌شد، چون هيچ انسان شاخصی در دوره پس از صفوي رشد نيافت.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: در اين دوره به دليل نبود توليدات فرهنگي در كشور، فرهنگ بيگانه جايگزين شده و حتي تفسيرهاي مذهبي نيز وارونه به مردم گفته مي‌شد.

وي با بيان اينكه خوشبختانه انقلاب اسلامي سرآغاز يك خيزش جديد در كشور شد، افزود: در حال حاضر به اين دليل، ايران پشتوانه بسياري از كشورهاي جهان است.

رضایی با طرح اين سووال كه چرا با توجه به اين قدرتي كه جمهوري اسلامي ايران دارد در قيمت‌هاي مرغ و برنج و گوشت و معضل اعتياد و گراني اقلام مصرفي خود مانده است، تصريح كرد: خيمه نظام سه ستون قدرت، اقتصاد و فرهنگ دارد که ستوان اول محقق شده اما دو ستون بعدي هنوز ايجاد نشده است.

وي با اشاره به اينكه اگر پايه‌هاي اقتصادي كشور ساخته شود نفوذ ما در جهان بيشتر خواهد شد، ادامه داد: دليل اصلي تحريم آمريكا عليه ايران اين است كه آنها مطمئن هستند كه با اعمال اين فشار به دليل نبود زيرساخت‌هاي لازم اقتصادي در كشور و نبود تاثيرگذاري آن بر اقتصاد جهان، جمهوري اسلامي ضربه مي‌خورد و تاثير منفي نيز بر اقتصاد جهان نخواهد گذاشت.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: اگر تحريم‌ها نيز برداشته شود نبايد به اقتصاد پيش از تحريم‌ها بازگرديم و بايد پايه‌هاي يك اقتصاد كارآمد و صحيح را پايه‌ريزي كنيم.

وي با اشاره به مشكلات يك اقتصاد نفتي تاكيد كرد: اقتصاد مبتني بر فروش نفت موجب پيشرفت زيرساخت‌ها نمی‌شود و مي‌توان گفت فروش نفت اعتلاي ثروت نيست، انهدام ثروت است.

رضایی ادامه داد: البته اگر از نفت چند محصول ساخته شود و به قيمت چند برابر نوع خام آن به فروش برسد هم ايجاد اشتغال كرده و هم توليد ثروت مي‌كند.

وي خشكي زاينده رود را حاصل يكي از بي‌برنامگي‌هاي موجود در كشور دانست و گفت: متاسفانه صنايع را به بالادست زاينده رود برده‌اند و با بي‌برنامگي شاه‌راه حيات اصفهان را خشكانده‌اند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بيان اينكه نبايد اقتصاد را با فعاليت‌هاي عمراني اشتباه گرفت، افزود: اگر سدي بر روي رودخانه‌اي نتواند توليد ثروت کند و اشتغالي به همراه داشته باشد بايد از نظر اقتصادي تخریب شده و در نقطه ديگري ساخته شود.

وی با تاکید بر اینکه اقتصاد کشور پیش از تحریم‌ها نیز آسیب پذیر بوده است، گفت: متاسفانه علم ما تجاری سازی نمی‌شود و تنها تبدیل به مقاله شده و مورد استفاده کشورهای خارجی قرار می‌گیرد.

رضایی عنوان کرد: در کشور ما وسایل حمل و نقل مدرن وجود دارد اما هوای آلوده، شهرهای ما را احاطه کرده و دچار مشکل شده‌اند.

وی با بیان اینکه ما در کشور سرمایه کافی داریم اما پول نداریم، تصریح کرد: اگر پولی هم در دست مردم وجود دارد، قدرت خریدشان با توجه به تورم کافی نیست.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به سهم یارانه برای هر نفر ادامه داد: ارزش هر 45هزار تومان در سال گذشته معادل 15هزار تومان در حال حاضر است که نشان می‌دهد قدرت خرید به یک سوم کاهش یافته است.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه کمتر از عقل در اداره کشور استفاده شده است، اظهار کرد: با توجه به اینکه مردم خوبی داریم، با خودزنی و خود تحریمی اجازه نداده‌ایم اقتصاد کشور ساخته شود و شیرینی به کام مردم باشد.

رضایی با اشاره به عملکرد دولت‌های پیشین در جمهوری اسلامی تصریح کرد: در همه دولت‌ها زحمت زیادی کشیده شده است و طبق آمارهای موجود پیشرفت‌های فراوانی نسبت به پیش از انقلاب داشته‌ایم اما باید بسیار بیشتر از این انجام شود.

وی با بیان اینکه باید اولویت به اقتصاد و معیشت مردم داده شود، ادامه داد: باید همان آفتاب اسلام که در سال 57 در کشور طلوع کرد در اقتصاد و فرهنگ نیز طلوع کند تا به شکوفایی اقتصادی و فرهنگی برسیم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام از امنیتی و سیاسی کردن اقتصاد و فرهنگ انتقاد کرد و گفت: نباید خلا نبود اقتصاد و فرهنگ را با سیاسی و امنیتی کردن اوضاع پر کرد.

وی با بیان اینکه بهترین راه حل برای اداره کشور مردمی کردن آن است، افزود: هرجا کار دولتی شده با مشکل روبرو شده‌ایم.

رضایی با اشاره به طرح هدفمندی یارانه‌ها تصریح کرد: این طرح بسیار خوب بود اما متاسفانه دولت و مجلس در وسط راه نتوانستند آن را اداره کنند و در حال حاضر با مشکل روبرو شده‌اند که بهترین راه بردن یارانه‌ها در تولید و ایجاد اشتغال و ثروت برای مردم است.

وی با اشاره به کشاورزی در کشور گفت: این یکی از مشاغل بسیار مهم در کشور بوده است اما متاسفانه به دلیل کمبود آب در بسیاری از نقاط و نیز قدیمی بودن امکانات و وسایل کشاورزی، بسیار کاهش یافته است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام مشاغل خانگی را یکی از مهمترین عوامل اشتغال‌زا در برخی کشورهای آسیای جنوب شرقی دانست و عنوان کرد: بسیاری از وسایل الکترونیکی که در حال حاضر مورد استفاده ما در کشور قرار می‌گیرد محصول تولید در خانه است که در این کشورها تولید می‌شود.

وی به ارایه راه حل برای گذر از بحران اقتصادی پرداخت و تاکید کرد: نباید با مردم گدامنشانه برخورد کرد و اگر مسوولی خود را پاسخگوی مردم و آرایی که گرفته، بداند، بهتر فعالیت خواهد کرد.

رضایی یکی دیگر از راه حل‌های موجود در اداره اقتصاد را منطقه‌ای کردن آن دانست و گفت: باید کشور را به مناطق اقتصادی تبدیل کرده و اداره آن را به مردم واگذار کنیم تا واسطه‌ها برای فعالیت آنها کمتر شود.

وی برنامه‌ریزی در اداره کشور را بسیار حایز اهمیت دانست و بیان کرد: بدون پیش بینی و برنامه ریزی برای آینده کشور نمی‌توان آن را به خوبی اداره کرد، به طور مثال اگر ما تحریم‌ها را پیش بینی کرده بودیم حالا به این راحتی بر روی اقتصاد ما اثر نامطلوب نگذاشته بود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام حسابرسی و نظم در اداره کشور را بسیار مورد تاکید قرار داده و یادآور شد: حسابرسی در اداره کشور موجب به حداقل رسیدن مفاسد اداری می‌شود که لازمه آن کوچک کردن بدنه دولت است.

وی ادامه داد: باید در دولت هرکسی سرجای خود قرار گیرد و اگر اینگونه نشود مانند الان به دلیل ندانم کاری‌هایی اوضاع روز به روز بدتر می شود.

رضایی ادامه داد: نباید از تحریم‌ها بترسیم چون به زودی تمام می‌شود بلکه باید از بی‌توجهی و بی‌لیاقتی خود بترسیم و با برنامه‌ریزی از بحران عبور کنیم.






مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: