صفارهرندی: 58 درصد مردم به طور قطع در انتخابات آتی شرکت می کنند
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 257
نویسنده : حامد عابدی

 یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: بر اساس چهار نظرسنجی علمی که در چهار ماه اخیر انجام شده است، اقبال مردم برای شرکت در انتخابات در حال رشد بوده است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه اصفهان، محمدحسین صفارهرندی عصر دیروز (یکشنبه) در دانشگاه صنعتی اصفهان، در تشریح نتایج این نظرسنجی‌ها اظهار کرد: 58 درصد گفته‌اند قطعا و 37 درصد نیز گفته‌اند احتمالا در انتخابات شرکت می‌کنند، که اگر نیمی از افراد دوم شرکت کنند، 70 درصد مشارکت در انتخابات را شاهد خواهیم بود.

وی در پاسخ به اینکه "آیا در انتخابات سال 92 ریاست جمهوری امکان فتنه وجود دارد یا خیر؟"، اظهار کرد: در پاسخ به این پرسش باید میزان تحرکات و علل دشمنی آمریکا را به عنوان مهمترین دشمن جمهوری اسلامی بررسی کرد.

صفار هرندی یکی از این علل را تسلط راهبردی ایران بر عراق پس از اشغال آن توسط آمریکا برشمرد و افزود: بر اساس صحبت برخی تحلیلگران آمریکایی، با وجود هزینه سنگین اشغال عراق توسط آمریکا، ایران توانست امور را به دست گیرد و به قول آنها سردار سلیمانی عراق را می‌گرداند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در اختیار گرفتن پهپاد آمریکایی توسط نیروی هوافضای سپاه را از جمله علل دشمنی آمریکا دانست و ادامه داد: این عملیات مهم نشان‌دهنده سرشاخ شدن جمهوری اسلامی با آمریکا به صورت غیرمستقیم است، اگرچه ایران حق دارد هواپیماهای نظامی و جاسوسی را که به صورت غیرقانونی به حریم هوایی آن وارد می‌شوند، شناسایی و منهدم کند.

صفارهرندی در ادامه با اشاره به جنگ هشت روزه اسرائیل در غزه اظهار کرد: آنها می‌خواستند کار غزه را در این جنگ تمام کنند اما اسرائیل اذعان کرد اگر حماس و جهاد اسلامی قدرتی دارند با تکیه بر جمهوری اسلامی پیدا کرده‌اند.

وی با بیان اینکه "آمریکا با اعمال تحریم‌های شدید و ایجاد آشوب در کشور، خواستار کشاندن ایران بر سر میز مذاکره است"، گفت: آمریکا با اعمال این تحریم‌ها می‌خواهد فاصله میان مردم و نظام را بیشتر و ضرباتی به جمهوری اسلامی وارد کند که به گفته مقامات آن کشور، ایران توانسته تحریم‌ها را دور بزند و کم کم خود را با این شرایط هماهنگ کند. کابوس آنها این است که کشوری که تاکنون نفت خام می‌فروخته، اگر بر اثر این تحریم‌ها بتواند فرآورده نفتی بفروشد دیگر تحریم نفت بی‌اثر خواهد بود.

مشاور فرهنگی فرمانده کل سپاه، حمله به ایران را برای آمریکا بسیار هزینه‌بر دانست و تاکید کرد: به گفته یکی از تحلیلگران آمریکایی در روز نخست حمله به ایران باید منتظر کشته شدن 30 هزار آمریکایی بود که این یک فاجعه است. جنگ عراق و افغانستان، یک جنگ فانتزی برای آمریکا بود ولی احتمال حمله به ایران به دلیل قدرت نظامی و ضریب نفوذش تقریبا زیر پنج درصد است.

صفارهرندی فتنه اندوزی در انتخابات سال 92 را محتمل دانست و تصریح کرد: آمریکا با استفاده از فرصت انتخابات می‌خواهد از طریق عوامل داخلی خود مانند سال 88 فشار را برای تسلیم جمهوری اسلامی بیشتر کند. احتمال فتنه در انتخابات آتی ریاست جمهوری می‌تواند وجود نداشته باشد ولی نظام، فتنه 88 را پشت سر گذاشته است و آن تجربه می‌تواند در پیشگیری از یک فتنه دیگر موثر باشد.

وی ادامه داد: دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی کشور برآورد خوبی از تحرکات دشمنان داخلی و خارجی دارند و با تسلط بر اوضاع، غافلگیر نخواهند شد و همچنین شرایط مخالفان نیز مانند قبل نیست.

صفارهرندی در ادامه در برابر پرسشی درباره بررسی عملکرد دولت‌های پیشین و استفاده از تجربیات این دولت‌ها در انتخابات آتی پاسخ داد: نمی‌توان این عملکرد را به صورت مطلق، بد یا خوب دانست و هرکدام از این دوره‌ها خدمات ارزنده‌ای داشته‌اند. برآیند خدمتگذاری در دولت‌های پس از انقلاب مثبت بوده و یکی از شواهد آن، رشد شش برابری مقالات علمی از سال 83 و همچنین پرتاب موجود زنده به فضاست که دشمن را بسیار خشمگین کرده است به طوری که به گفته بسیاری از مراجع علمی جهان ایران توانایی رسیدن به قدرت چهارم علمی دنیا پس از سال 2025 را دارد.

وی ادامه داد: دولت اصلاحات بر این باور بود که با توسعه سیاسی می‌تواند پیشرفت حاصل کند که متاسفانه این مهم محقق نشد که می‌توان مصداق این امر را شرکت 30 درصدی در انتخابات شوراها دانست که در آن زمان انجام شد. ولی به دلیل مشارکت 40 میلیونی مردم در سال 88 و 65 درصدی در انتخابات مجلس نهم، می‌توان گفت که مردم به برگزاری این انتخابات اعتماد دارند و معتقدند که بازی نمی‌خورند.

صفارهرندی با بیان اینکه "باید عوامل کاهنده در انتخابات را شناسایی کرد"، هم‌زمانی انتخابات شوراها و ریاست جمهوری را در میزان مشارکت مردم بسیار تاثیرگذار دانست و تصریح کرد: به دلیل اهمیت شوراها در شهرهای کوچک و روستاها و همچنین اهمیت انتخابات ریاست جمهوری در شهرهای بزرگ می‌توان پیش‌بینی یک انتخابات پرشور را داشت.

مشاور فرهنگی فرمانده کل سپاه در پاسخ به پرسش یکی از دانشجویان درباره ادعای دخالت سپاه در سیاست تصریح کرد: از ابتدای تشکیل سپاه قرار نبود این نیرو مانند ارتش‌های ایران و دیگر نقاط جهان باشد و من هم وقتی وارد آن شدم به این دلیل بود که از نظر فکری و عقیدتی ساخته شوم. سپاه 90 درصد فرهنگی و 10 درصد سیاسی است. وقتی در جنگ تحمیلی صحبت از دفاع از سرزمین مطرح شد سپاه وارد شده و دستاوردهای خوبی نیز داشت.

وی در ادامه درباره جریان اصولگرایی و تشکیل آن گفت: از سال 81 جریانی به نام اصولگرایی شکل گرفت که نخستین دستاورد آن نیز پیروزی در انتخابات شورای دوم بود و پس از آن برای مجلس هفتم و ریاست جمهوری نهم خیز برداشت که البته موفق شد. برای انتخابات ریاست جمهوری نهم قرار بود چندین کاندیدا اعلام حضور کنند و در آخر هرکس از سوی مردم اقبال بیشتری داشت به عنوان کاندیدای اصولگرایان معرفی شود.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام حضور محمود احمدی‌نژاد را در انتخابات ریاست جمهوری نهم به عنوان مستقل از هر جبهه و تشکل سیاسی را رد کرد و گفت: احمدی‌نژاد مولود تفکر اصولگرایی است و با تایید و حمایت این جریان بر سر کار آمد. در دوره اول انتخابات آقای احمدی‌نژاد با رای اصفهان توانست از آقای کروبی پیشی بگیرد و رقیب آقای هاشمی در دور دوم انتخابات شود.

وی در ادامه صحبتهای خود، به انتخابات سال 76 و پیروزی خاتمی در آن انتخابات اشاره و ابراز عقیده کرد: در آن دوره آقای خاتمی برای پیروزی کاندیدا نشده بود و می‌خواست خود را معرفی کند تا در دوره‌های بعدی شانس خود را امتحان کند. مهمترین دلیل پیروزی خاتمی، گفتمان جدیدی به نام تغییر بود که وی با ارایه آن توانست مردمی که از تورم 49 درصدی زمان هاشمی نگران و ناراضی بودند را به نفع خود پای صندوق رای بکشاند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، مساله معیشت را از مهمترین مسایلی دانست که برای مردم در انتخابات آینده مهم و حیاتی است و اضافه کرد: البته این مساله همیشه برای مردم مهم و حیاتی بوده است و مردم ایران می‌خواهند مطمئن شوند که کشورشان بر روی نوار پیشرفت حرکت می‌کند.

صفارهرندی در پایان، به جلسه استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اشاره کرد و ضمن انتقاد از حواشی مربوط به جلسه استیضاح گفت: اگر مجلس به حق گریبان دولت را گرفته است پس مرحبا به آن، اما اگر برای رو کم کنی این کار را کرده باید جلوی اینگونه کارها گرفته شود.






مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: